Procesoptimalisatie

Mijn kracht is het combineren van procesverbetering met kennis van ICT. Als Technische Bedrijfskundige en het kunnen programmeren, zit ik graag middenin de praktijk en pak ik allerlei verschillende processen aan. Van werkvoorbereiding, inkoop, planning, logistiek of facturatie. Maar ook buiten m'n directe werk om, kriebelen mijn vingers bij het zien van allerlei processen.

Het maken van een dashboard, maar zeer kritisch over de data die wij laten zien. Het wegnemen van "klikjes" die als handmatig invoer echt geen waarde toevoegen. Twee overlappende processen door automatisering laten samensmelten. Met altijd aandacht voor de behoefte van de (interne) klant. Welk probleem lossen we nu echt op, draagt dit bij aan het doel? Dit dus door het herkennen van oorzaken in plaats van symptoombestrijding, samen met een korte weg naar zelfgebouwde software. Geen grote plannen schrijven waar een bedrijfsonderdeel de komende twee jaar aan moet werken, maar wat moet er nu gebeuren om het morgen beter te doen? Dit levert blije collega's op en zorgt voor continue verbetering.

"Ik heb geen speciaal talent, ik ben alleen gepassioneerd nieuwsgierig." Door een sterk zelfdidactisch vermogen kan ik mij in diverse situaties thuismaken. Samen met mijn communicatieve vaardigheden leg ik goed contact met collega's en enthousiaste klanten of leveranciers. Systemen moeten de mens helpen, niet voor een saai en stroef administratief proces zorgen.

Hoe dat eruitziet? Bekijk mijn portfolio.